DE ATLANTIS METHODE

WAT IS DEZE METHODE OF DE ATLANTIS THERAPIE?

Deze Atlantis methode is een compendium van procedures, technieken, disciplines, gereedschappen en heilige geometrie, gecombineerd met licht, voor de toepassing op levende wezens en omgevingen. Een toepassing die ons toestaat om in te grijpen om te harmoniseren op hen of dat, die het nodig hebben, - personen, dieren, planten, omgevingen – waarbij zeer therapeutische en harmoniserende resultaten te verkrijgen zijn.

De Atlantis methode is meer dan 20 jaar geleden ontwikkeld door José Miguel Arguix Moreno, met de medewerking van een grote groep van samenwerkende experts in verschillende velden, die door de jaren heen, hebben bijgedragen aan de visie en kennis die we nu allemaal kunnen gebruiken en van profiteren. Het is een open methode, wordt continue verbetert en waarbij  voortdurend nieuwe kennis aan toegevoegd wordt voor de productie van steeds nauwkeuriger wordende  interventies met de hoogste kwaliteit.

 

De therapie is het product van duizenden uren van onderzoek en studie, op basis van actuele wetenschappelijke kennis en van de kennis van klassieke leraren zoals Pythagoras (wiskunde), Plato (meetkunde), Leonardo Da Vinci en anderen. Dit alles zonder te vergeten de oude Egyptische wijsheid, waaruit het Atlantis zegel voortkomt, de basis is van veel van de mandala's die we gebruiken en de nieuwe kennis over numerologie, kwantumfysica of fotonica. De Atlantis tools die ontwikkeld zijn en aangepast met numerologie, heilige geometrie en wiskundige formules, vormen unieke mandala's.

De naam "Atlantis therapie" is te danken aan de geschriften van Plato, waarin hij Atlantis vermeldt, maar ook naar de invloed van de Atlantis zegel in deze methodologie.

«God maakt altijd geometrie»
(Zin toegeschreven aan Plato door Plutarchus)

 

In de Atlantis methodologie, wordt naast specifiek operatief onderzoek en zijn toepassingen, lichte tools gebruikt die gevormd worden door unieke mandala's, gebaseerd op heilige geometrie, die invloed hebben op de levende wezens en de omgeving d.m.v. de intentie die degene die de behandeling geeft erin stopt en de informatie die fotonisch verzonden wordt, iets dat zonder enige twijfel, ook zijn weerslag heeft op het kwantumniveau waar we mee bezig zijn.

 

In dit universum, is alles gebaseerd op de golven op verschillende frequenties. Dit noemen we negatieve energie of negativiteit, dit is niets anders dan vormen van energie op lage frequentie. Iets dichts, donker en antagonistisch naar onze essentiële harmonie.

 

Wanneer een omgeving of een levend wezen is geïmpregneerd met dit soort energie, weergeeft dit een dysfunctie en wanorde. De omgevingen zijn ongezond. Vaak krijgen mensen dan te maken met ziektes en kunnen niet gedijen op vele vlakken: gezondheid, relaties, zakelijke projecten... Gelukkig hebben de Atlantis tools een zeer hoge frequentie en zijn in staat om de omgevingen en levende wezens die onder invloed staan van deze schadelijke frequenties; hen daarvan te bevrijden, te harmoniseren en bij te dragen aan hun gezondheid.

Iets wat heel beslissend is voor het behoud van onze gezondheid is de omgeving. De kwaliteit hiervan in al zijn aspecten hiervan, bepaalt de kwaliteit van het leven die het ons brengt. Het milieu en wat hiermee samenhangt, met inbegrip van levende wezens, kunnen potentiele uitstoten bevatten of allerlei trillingen, ritmes, golven in vorm, kleuren, stoffen, informatie in verschillende formaten, enz. De kwaliteit van deze factoren zal van doorslaggevend belang zijn voor de kwaliteit van het leven dat we genieten. We identificeren welke factoren ons verstoren en van welke factoren we profiteren op elk niveau. Dat is sleutel om wijzigen aan te brengen of te vermijden en onze levensomstandigheden te verbeteren.
Deze Atlantis methode geeft ons tal van mogelijkheden aan kennis, procedures, middelen en instrumenten om die negatieve gebieden te onderzoeken en te behandelen. Het biedt ons ook de middelen en oplossingen voor wijzigen en corrigeren van vele aspecten van het milieu; wanneer het is schadelijk is op fysiek of esoterisch vlak, verbetering van onze levensomstandigheden, zelfs in die gelegenheden die voor de gewone mens niet aantoonbaar of waarneembaar zijn, (ze zijn dan dus niet aanwezig.)

 

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Jose Miguel Arguix Moreno